Wat is ‘femdom’?

Alhoewel je de term hoogstwaarschijnlijk al kende leg ik het toch een keertje uit voor de starters onder ons. Femdom is een internationale afkorting en staat voor ‘Female dominance’. In de wereld van BDSM staat dit voor een vrouwelijke dominante partner of meesteres. Bij femdom is het meestal een man die zich onderwerpt aan een vrouw.

“Je wilt femdom? Je krijgt wat je wenst!”

Meesteres Marina is een dominante dame die weet hoe ze een man stevig moet aanpakken. Veel
mannen, zowel groentjes als ervaren mannen, ondergaan de sessies van meesteres Marina braaf. Mocht je toch wat tegenstribbelen, dan zorgt de meesteres ervoor dat je direct weer weet wie de baas is.

Femdom, zoals de meeste het wensen

Je wilt dus gewoon eens goed gepakt worden met een strapon, oftewel een echte voorbindpenis? Maak dan direct een afspraak. Je bent geen homo, want je wordt namelijk flink misbruikt door een extreem dominante dame. Dit kan zo hard als je zelf aankunt. En als de grootste strapon zelfs niet groot genoeg is, dan neemt een vuist het werk toch over?! Femdom, zoals de meeste het wensen..

Maak een afspraak

Maak direct een afspraak en de meesters ontvangt je in haar eigen BDSM studio in Den Haag. De studio is van alle gemakken en ongemakken voorzien. Na een stevige en intense sessie kun je je lekker opfrissen voordat je weer naar buiten stapt.

Fan worden

Word fan van Mrs Marina en volg haar via Twitter.

Afspraak maken

Stuur een berichtje via SMS of WhatsApp om een afspraak te maken.

06 45 59 59 14

Bezoeken

Bezoek Mrs Marina op uitsluitend op afspraak:

Geleenstraat 23
Den Haag

BDSM Studio Mrs Marina