Meesteres Marina

Meesters Marina, een sexy en knappe domina met een cup E waar je u tegen zegt. Deze ervaren meesteres wijde reeds een groot deel van haar leven aan het tot in perfectie beheersen en uitvoeren van BDSM in al haar facetten. Haar enthousiasme voor BDSM draagt zij graag over op startende slaven, terwijl ze ook ‘gevreesd’ wordt door diegenen die zich ervaren durven noemen. Als je denkt dat je het allemaal gezien en gedaan hebt, dan ben je hierbij gewaarschuwd!

Geen taboes, wel regels

Wil je je wens of fantasie graag in het echt beleven, leg dit dan gerust voor aan de meesteres. De meesteres krijgt elke dag ‘aparte’ vragen en schrikt niet meer zo snel van je wens. Vergeet taboes en zet de eerste stap naar wie je werkelijk wilt zijn. Meesteres Marina hanteert een aantal regels, neem deze van tevoren goed door om teleurstellingen te voorkomen.

BDSM studio Den Haag

Meesteres Marina kan je discreet ontvangen in haar eigen BDSM studio in Den Haag. De volledig ingerichte studio is voorzien van alle gemakken en ongemakken. Na een spannende en intense sessie kun je je lekker opfrissen voordat je weer naar buiten stapt.

Contact opnemen

Wil je voordat je een afspraak maakt eerst nog wat vragen kwijt, stel deze dan gerust aan de meesteres. Ze zal je een duidelijk antwoord geven en je helpen om je wensen echt vorm te geven. Misschien ben je al over, twijfel dan niet langer en maak gewoon direct een afspraak.

Fan worden

Word fan van Mrs Marina en volg haar via Twitter.

Afspraak maken

Stuur een berichtje via SMS of WhatsApp om een afspraak te maken.

06 45 59 59 14

Bezoeken

Bezoek Mrs Marina op uitsluitend op afspraak:

Geleenstraat 23
Den Haag

BDSM Studio Mrs Marina