Meesteres Marina, meesteres in bondage

Bondage is een machtsspel waarbij de onderdanige partij in zijn of haar bewegingsvrijheid beperkt wordt. Bondage maakt een belangrijk deel uit van BDSM, omdat een zeer machtig instrument is. Het maakt de meesteres namelijk oppermachtig als je echt geen kant meer op kunt en aan haar grillen bent overgeleverd. Door specifieke seksuele technieken toe te voegen wordt het een
spannend spannend spel met ongeƫvenaarde hoogtepunten.

Verschillende bondage technieken

Iedereen kent de eenvoudige hand en voetboeien. Dit is in de basis al een vorm van bondage. Meesteres Marina is zeer ervaren en beheerst verschillende technieken, waaronder:

  • Japanse variant (shibari) waarbij het sierlijk gebruik van touwen, riemen en kettingen voorop staat;
  • Strappado variant, de polsen zijn achter de rug vastgebonden met gestrekte armen. Een ander touw trekt de polsen de lucht in, zodat de persoon gedwongen wordt om voorover te buigen;
  • Suspension variant, een spectaculaire vorm waarbij de persoon aan touwen, haken en ketting in de lucht wordt gehangen.

Veiligheid staat altijd voorop. Wensen die onveilig kunnen zijn worden door de meesteres afgewezen.

Aan de slag

Ontmoet de dominatrix in haar volledig ingericht BDSM studio in Den Haag. De studio is ingericht voor een grote variƫteit aan technieken. Na een intense sessie heb je tijd om je lekker op te frissen voordat je weer naar buiten stapt.

Maak een afspraak

Zorg er ten alle tijden voor dat je leest wat de meesteres wel en niet doet. Dit voorkomt teleurstellingen achteraf. Maak direct een afspraak als je zeker van je zaak bent. Heb je vragen, leg deze dan gerust voor aan de meesteres.

Fan worden

Word fan van Mrs Marina en volg haar via Twitter.

Afspraak maken

Stuur een berichtje via SMS of WhatsApp om een afspraak te maken.

06 45 59 59 14

Bezoeken

Bezoek Mrs Marina op uitsluitend op afspraak:

Geleenstraat 23
Den Haag

BDSM Studio Mrs Marina