Fisting, het ultieme hoogtepunt

Je hebt er lang over gefantaseerd of misschien ben je al heel ervaren. Een ding is zeker, ervaren slaven zijn eraan verslaafd en kunnen je alleen maar aanmoedigen om het te ervaren, anale fisting..

Meesteres Marina, zeer ervaren met fisting

Stel je voor, je stapt de BDSM studio van meesteres Marina binnen en daar staat ze.. Een betoverend knappe dame, een poeslieve verschijning, maar eigenlijk ‘een wolf in schaapskleren’. Er is geen weg terug. Je doet wat ze zegt en dan voel je die eerste vinger naar binnen glijden..

BDSM studio Den Haag

Meesteres Marina heeft een eigen volledig ingericht BDSM studio in Den Haag. Je kunt er ongestoord genieten en hoeft je nergens meer voor te schamen. Na een intensieve sessie kun je je ontspannen opfrissen, voordat je weer naar buiten stapt.

Maak direct een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak met meesteres Marina en ervaar fisting zoals het bedoeld is. Maak direct een afspraak als je zeker van je zaak bent. Heb je vragen, leg deze dan gerust voor aan de meesteres. Zorg er ten alle tijden voor dat je leest wat de meesteres wel en niet doet. Dit voorkomt teleurstellingen achteraf.

Fan worden

Word fan van Mrs Marina en volg haar via Twitter.

Afspraak maken

Stuur een berichtje via SMS of WhatsApp om een afspraak te maken.

06 45 59 59 14

Bezoeken

Bezoek Mrs Marina op uitsluitend op afspraak:

Geleenstraat 23
Den Haag

BDSM Studio Mrs Marina