Dominatrix, de lust in haar leven

Meesteres Marina is een sexy en krachtige domina uit Den Haag. Deze ervaren dominatrix, een echte wolf in schaapskleren, is het ene moment een lieve dame en het volgende moment je ergste demon. Ze geniet pas echt met volle teugen als ze je laat kruipen en gillen als een varken. Ben je op zoek naar BDSM dating, dan ben je hier aan het juiste adres.

Ervaren of beginner?

Dominatrix Marina weet precies hoe ver ze kan gaan. Je bent beginner? De meesteres leidt je op je eigen tempo door de wereld van BDSM. Je vindt jezelf al heel ervaren? Je ego wordt door de meesteres ongenadig met de grond gelijk gemaakt. Je moet tenslotte niet vergeten waarom je slaaf was geworden..

Ontmoet de dominatrix

Ontmoet de dominatrix in haar volledig ingericht BDSM studio in Den Haag. De studio is voorzien van veel gemakken en ongemakken, waaronder een heerlijk rond bad. Na een intense sessie heb je tijd om je lekker op te frissen voordat je weer naar buiten stapt.

Maak een afspraak

Zorg er ten alle tijden voor dat je leest wat de meesteres wel en niet doet. Dit voorkomt teleurstellingen achteraf. Maak direct een afspraak als je zeker van je zaak bent. Heb je vragen, leg deze dan gerust voor aan de dominatrix.

Fan worden

Word fan van Mrs Marina en volg haar via Twitter.

Afspraak maken

Stuur een berichtje via SMS of WhatsApp om een afspraak te maken.

06 45 59 59 14

Bezoeken

Bezoek Mrs Marina op uitsluitend op afspraak:

Geleenstraat 23
Den Haag

BDSM Studio Mrs Marina