Dominante dame met strapon

Deze dominante vrouw met voorbinddildo wil jou graag eens goed vertellen wie de baas is. Nu is het moment aangebroken om eindelijk eens over die drempel heen te stappen. Je fantasie wordt eindelijk werkelijkheid.

Meesteres Marina, voor beginners en gevorderden

Meesteres Marina is een strenge knappe dame met cup E en een lijf waar velen jaloers op zijn. Deze ervaren meesteres weet precies hoe ze met beginners of gevorderden moet omgaan. Dus ook voor de eerste keer ben je aan het juiste adres. Geef van tevoren duidelijk je wensen aan en je krijgt wat je verdiend!

Beginnen en een tandje hoger

Zo, je wilt dus door een dame gedomineerd worden en ervaren hoe het is om genomen te worden met een strapon? Meesteres Marina, sensueel en hard, 1 vinger, een strapon of een hele hand! Er is altijd een tussenweg, maar waarom niet eens kijken hoe ver je daadwerkelijk komt?

BDSM studio

Zodra je binnenstapt in het domein van meesteres Marina, vervallen alle taboes. Je hoeft je niet te schamen voor je wensen en kunt de buitenwereld eindelijk even loslaten. De BDSM studio is van alle gemakken en ongemakken voorzien en je kunt je lekker opfrissen voordat je weer naar buiten stapt.

Contact opnemen

Ben je nog niet zo zeker van je zaak, stel dan gerust een vraag aan de meesteres. Ze zal je een duidelijk antwoord geven en je helpen om je wensen echt vorm te geven. Misschien ben je al over, twijfel dan niet langer en maak gewoon direct een afspraak.

Fan worden

Word fan van Mrs Marina en volg haar via Twitter.

Afspraak maken

Stuur een berichtje via SMS of WhatsApp om een afspraak te maken.

06 45 59 59 14

Bezoeken

Bezoek Mrs Marina op uitsluitend op afspraak:

Geleenstraat 23
Den Haag

BDSM Studio Mrs Marina