BDSM studio Den Haag

Maak kennis met meesteres Marina een strenge en knappe domina met cup E en een zeer vrouwelijke verschijning. Deze sexy dame oogt lief, maar is vermomd zoals een wolf in schaapskleren. In het hartje van Den Haag kun je haar ervaren in haar volledig ingerichte BDSM studio.

De BDSM studio voor beginners en gevorderden

Je hoeft niet ervaren te zijn op het gebied van BDSM als je voor het eerst binnenstapt in de BDSM studio. Meesteres Marina neemt je op sleeptouw en laat je kennismaken met de wereld van BDSM op een wijze die je precies aankunt. Ben je een ervaren slaaf, dan hoef je zeker niet bang te zijn dat het een saaie sessie wordt. Deze lieftallige dame kan namelijk ‘zomaar’ omslaan in een ware duivelin.

Er zijn bij deze dominatrix heel veel dingen mogelijk, zoals:

Geen taboes, wel regels

Zodra je de drempel van de BDSM studio passeert, dan vervagen fantasie en werkelijkheid. Laat je schaamte en andere aardse stress even los en ervaar hoe het is om alles in handen van de meesteres te leggen. In de studio bestaan geen taboes, maar wel regels. Lees om teleurstelling te voorkomen goed wat de meesteres wel of niet toestaat.

Contact opnemen

Wil je voordat je een afspraak maakt eerst nog wat vragen kwijt, stel deze dan gerust aan de meesteres. Ze zal je een duidelijk antwoord geven en je helpen om je wensen echt vorm te geven. Misschien ben je al over, twijfel dan niet langer en maak gewoon direct een afspraak.

Fan worden

Word fan van Mrs Marina en volg haar via Twitter.

Afspraak maken

Stuur een berichtje via SMS of WhatsApp om een afspraak te maken.

06 45 59 59 14

Bezoeken

Bezoek Mrs Marina op uitsluitend op afspraak:

Geleenstraat 23
Den Haag

BDSM Studio Mrs Marina